Inspirationsträff för företagare på Lidingö

2023-04-26

Den 26 april bjuder Startup Lidingö tillsammans med Lidingö Stad Näringsliv och nätverket Ett hållbart Lidingö in till vårens första inspirationsträff för nyföretagare och startups på Lidingö.

På inspirationsträffen föreläser Lisen Schultz, forskare inom hållbar utveckling och ansvarig för kursen Executive Program in Resilience Thinking på Stockholms universitet, en kurs som riktar sig till den absoluta toppen av svenskt näringsliv. Företagsledare står på rad för att delta och få lära sig mer om hur de kan utveckla och växa sina bolag utan att utarma jordens resurser. I sin bok Kursen - 10 lektioner för ett hållbart näringsliv, berättar hon vad som krävs för ett hållbart företagande och hur viktigt ledarskapet kommer att vara i framtiden.

Dessutom kommer Anna Haettel från non-profit organisationen CirEko® berätta om vad cirkulär ekonomi är för något och vad de erbjuder företag inom cirkulär affärsomställning.

Tag tillfället i akt att nätverka och knyta nya kontakter med andra företagare på ön.

Välkommen!


OSA: Anmälan sker till info@startuplidingo.se

När: 26 april kl. 15:45-17:30.
Plats: Lidingö Stadshus

Platserna är begränsade – först till kvarn.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Den här webbplatsen använder cookies för förbättra din användarupplevelse, för säkerhetsrutiner och för statistik. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till att cookies används. Mer information. Ok!