Tjänster

Att jobba aktivt med affärsutveckling är en nyckel till att bli framgångsrik. För att stötta dig i ditt utvecklingsarbete använder vi oss av beprövade verktyg och arbetsmetoder, det kan ske både individuellt och i grupper av andra företagare i samma situation. Det passar oavsett om ditt företag är i startfas, Startup, eller om du är redo att ta nästa steg, Scaleup, för att växa ytterligare.

Det handlar om att titta på allt ifrån dina mål, din affär och din omvärld som sedan leder till olika konkreta aktiviteter för att få företaget att ta nästa steg.

Oavsett var ditt företag befinner sig utgår vi alltid från dina önskemål och behov. Våra rådgivare har en bred kompetens inom företagande för att på bästa sätt kunna möta de behov just ditt företag har. Och har vi inte kompetensen själva så kan vi hjälpa dig att hitta rätt aktör. 

Rådgivning

Här kommer vi att skriva mer om vår rådgivning

Läs mer

Seminarium

Här kommer du att få mer information om våra kommande seminarium.

Läs mer

Kurser

Vid olika tillfällen kommer vi att erbjuda dig fördjupningskurser inom olika teman.

Kalendarium

Hållbart företagande

Hållbart företagande och Globala målen

Läs mer

PR

PR & kommunikation

Läs mer

Kontakta oss

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Den här webbplatsen använder cookies för förbättra din användarupplevelse, för säkerhetsrutiner och för statistik. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till att cookies används. Mer information. Ok!