Marie Thorslund

Marie Thorslund är entreprenör, inspiratör och coach. Hon har många års erfarenhet av marknadsföring, varumärkes- och affärsutveckling, och kommunikation inom detaljhandeln och resebranschen. Maries expertområden rör nätverkande, varumärkesbyggande, kommunikation och marknadsföring. Dessutom är Marie diplomerad coach och kan stötta dig i din ledarroll. Tidigare har hon bland annat arbetat med att utveckla nya affärsmöjligheter, att ställa om en verksamhet till digitalt, målbaserad kommunikation och reklamstrategier.

Idag driver Marie Sunshinepodden och 4good, en mediekanal, och Sveriges största kvinnliga nätverk. 4good är ett nätverk som inspirerar och utbildar, stärker och utvecklar kvinnor i deras jobbliv. Hon är även styrelseledamot i Startup Lidingö. Tidigare har hon haft positioner som marknadsföringschef, PR- och varumärkeschef och projektledare. Marie är utbildad i marknadsföring och kommunikation vid Berghs School of Communication och studerat kurser vid Hyper Island och Academy of Excellence.

Boka rådgivning:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Den här webbplatsen använder cookies för förbättra din användarupplevelse, för säkerhetsrutiner och för statistik. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till att cookies används. Mer information. Ok!