Expertrådgivning

Våra experter har mångårig erfarenhet av att driva företag i olika branscher. Vi har dessutom en rad olika expertområden som vi erbjuder fördjupad rådgivning inom; hållbart företagande, PR och kommunikation, vikten av att nätverka, juridik, marknadsföring samt affärsutveckling.

 • Helen Iwefors Häggblom, PR, kommunikation och sociala medier

  Helen Iwefors är egenföretagare och driver kommunikationsbyrån Purpose PR & Kommunikation. Hon har jobbat med PR, kommunikation och CSR i snart 20 år på internationella företag inom retailbranschen både som kommunikationschef, presschef och CSR-ansvarig. Helen brinner för hållbarhet och hjälper företag med att nå ut med sin kommunikation i egna och förtjänade kanaler. 

  Helen rådger om kommunikation, medier, PR, hållbarhetskommunikation och sociala medier. Hon är diplomerad social hållbarhetsstrateg och utbildad inom hållbar utveckling och strategisk kommunikation på Mittuniversitetet, Uppsala Universitet och Stockholms Recilience Center. 

 • Daniel Nakell, vd-stöd

  Daniel är en resultatorienterad affärsrådgivare med över 20 års erfarenhet av att arbeta för ett antal multinationella bolag. Daniel har jobbat som VD, försäljningschef, dotterbolagschef och strategic account director.

  Med sin långa bakgrund inom företagsledning har Daniel en bredd som affärsrådgivare och har arbetat med både mindre och större företag. Han kan bistå med hjälp inom bland annat affärsplaner, affärs- och marknadsutveckling, strategiarbete och chefsstöd. Andra områden Daniel jobbar inom är ledarskap, marknadsföring, organisationsstrukturer, logistik och säljutveckling.

  Daniel arbetar idag som affärsrådgivare på VD-stödet som fokuserar på att hjälpa företagsägare och VD med professionell rådgivning för att klara de utmaningar som uppkommer i företagande. Daniel är utbildad i internationell marknadsföring och makroekonomi vid Hanken Svenska handelshögskolan och har en Master of Business Administration.

 • Jessica Welin-Berger, individ- och verksamhetsutveckling

  Jessica Welin-Berger är certifierad Professionell Coach, frisör, egenföretagare och entreprenör. Som coach har hon sitt fokus på entreprenörskap, individ- och verksamhetsutveckling. Med katalyserande coaching hjälper hon individer och verksamheter att ta reda på vad man verkligen vill, att ta sig an förändringar, att våga ta nästa steg och därigenom utvecklas och växa.

  Jessica har också arbetat som frisör i 30 år både som egenföretagare och som delägare till en salong. I sin coaching drar hon därför också nytta av erfarenheterna både av att driva eget företag där man måste fatta alla beslut helt ensam, men också vad som krävs för att för att driva en verksamhet tillsammans med andra när viljorna och målsättningarna kanske spretar och man reagerar helt olika på utmaningar och beslut.

 • Jörgen Friman - VD stöd, affärsutveckling, ledarskap
  Jörgen är en erfaren och kunnig rådgivare inom affärsutveckling med inriktning på ledarskap och internationalisering. Han är också certifierad coach och har verkat som vd i ett flertal bolag, bland annat Bindomatic och Excosoft.
  Med sin breda kompetens och erfarenhet brinner Jörgen för att hjälpa företagsledare att utveckla sin kompetens och skapa framgångsrika och hållbara organisationer. Genom sin roll som mentor och coach kan han erbjuda sin expertis och stöd för att hjälpa företag att nå sina mål och maximera sin potential.
  I dagsläget är Jörgen Partner på Gaia Leadership som hjälper företag och ledare med strategisk affärsutveckling genom ledarskapet.
 • Christina Pihl, Affärs- och verksamhetsutveckling samt hållbart företagande.

  Christina driver konsultbolaget Pihl&Partner som fokuserar på hållbart företagande. Hon arbetar bl a som hållbarhetsstrateg och hjälper företag, organisationer, startups, ideella föreningar och entreprenörer med att utveckla en hållbar affärsmodell. För StartUp Lidingö är det fokus på affärsrådgivning för nystartade företag men även inom expertrådgivning i hållbart företagande. Christina har arbetat med marknadsföring, affärsutveckling och hållbarhet i över 20 år inom både B2B och B2C på internationella bolag. Hon har erfarenhet från olika branscher såsom telekom, jordbruk och industri och har jobbat i flera ideella organisationer. Hon har arbetat både som marknadschef, produktchef samt projektledare utöver de olika konsultuppdragen.

 • Marika Lagerberg Entreprenör

  Marika Lagerberg är en av grundarna och delägare av framgångsrika kaffekedjan Wayne´s Coffee, som hon arbetet med i över 25 år. Hon är en entreprenör uti fingerspetsarna som gillar att vara med och bygga företag från start och få dem att växa, utvecklas och bli större. 

  Idag investerar hon och är delägare i flera bolag inom kosmetik och restaurangbranschen och sitter i flera styrelser. Marika rådger inom entreprenörskap, företagande och affärsidé framförallt med  inriktning på mat, café, restaurang och servicebranschen. En av hennes främsta styrkor handlar om att identifiera vägar för att öka sin försäljning och hur det på sikt kan generera fler kunder.  

  Marika kan också vara rådgivare till någon som vill lansera sin produkt på nätet. 


Kontakta oss

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Den här webbplatsen använder cookies för förbättra din användarupplevelse, för säkerhetsrutiner och för statistik. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till att cookies används. Mer information. Ok!