Expertrådgivning

Våra experter har mångårig erfarenheter av att driva företag i olika branscher. Vi har dessutom en rad olika expertområden som vi erbjuder fördjupad rådgivning i; hållbart företagande, PR och kommunikation, vikten av att nätverka, juridik, marknadsföring och affärsutveckling.

 • Marie Thorslund, kommunikation

  Marie Thorslund är entreprenör, inspiratör och diplomerad coach. Hon är grundare och driver Sveriges största kvinnliga nätverk 4good och har inspirerat tusentals kvinnor att förverkligat sina drömmar och att vara i sin fulla power! Marie älskar kommunikation, konceptutveckling och paketering och har många års erfarenhet från reklam, media, kommunikation och strategisk varumärkesarbete och affärsutveckling från varumärken som b la The Body Shop, Tele 2, TUI och Twilfit.

 • Helen Iwefors Häggblom inom PR, kommunikation och sociala medier

  Helen Iwefors är egenföretagare och driver kommunikationsbyrån Purpose PR & Kommunikation. Hon har jobbat med PR, kommunikation och CSR i snart 20 år på internationella företag inom retailbranschen. Helen brinner för syftesdriven kommunikation, hållbarhet och PR och hjälper startups, ideella organisationer, egenföretagare och små och medel stora företag med att nå ut med sin kommunikation. Hon är diplomerad social hållbarhetsstrateg och utbildad inom hållbar utveckling.

 • Christina Pihl verksamhetschef Startup Lidingö. Affärs- och verksamhetsutveckling och hållbart företagande.

  Christina driver konsultbolaget Pihl&Partner som fokuserar på hållbart företagande. Hon arbetar bl a som hållbarhetsstrateg och hjälper företag, organisationer, startups, ideella föreningar och entreprenörer med att utveckla en hållbar affärsmodell. I rollen som Verksamhetschef för Startup Lidingö är det fokus på affärsrådgivning för nystartade företag men även inom expertrådgivning i hållbart företagande. Christina har arbetat med marknadsföring, affärsutveckling och hållbarhet i över 20 år inom både B2B och B2C på internationella bolag. Hon har erfarenhet från olika branscher såsom telekom, jordbruk och industri och har jobbat i flera ideella organisationer. Hon har arbetat både som marknadschef, produktchef samt projektledare utöver de olika konsultuppdragen.

 • John Tengström, juridik

  John är en driven advokat och entreprenör, och jobbar idag som rådgivare inom affärsjuridik hos Astra Advokater. I 23 år har han jobbat som jurist, varav de senaste 13 åren som advokat, med bland annat bolagsrätt som expertområde, där han ofta jobbar med frågor om ledning, bolagsstyrning och företagsdrivandet. Han har dessutom erfarenhet av affärsutveckling och teknik inom IT och telekom samt bank och finans.

  I över 20 år har John arbetat som rådgivare till företagare och han har under åren hunnit arbeta som VD, rådgivare och suttit med i flera ledningsgrupper och styrelser. Med sina erfarenheter har John kunskaper både inom den operativa driften av förtagande och de regulatoriska förutsättningarna, vilket gör att han kan bistå med hjälp inom många områden.

  John har en juristexamen från Stockholms universitet och en Executive MBA från Stockholm School of Economics.

 • Daniel Nakell, vd-stöd

  Daniel är en resultatorienterad affärsrådgivare med över 20 års erfarenhet av att arbeta för ett antal multinationella bolag. Daniel har jobbat som VD, försäljningschef, dotterbolagschef och strategic account director.

  Med sin långa bakgrund inom företagsledning har Daniel en bredd som affärsrådgivare och har arbetat med både mindre och större företag. Han kan bistå med hjälp inom bland annat affärsplaner, affärs- och marknadsutveckling, strategiarbete och chefsstöd. Andra områden Daniel jobbar inom är ledarskap, marknadsföring, organisationsstrukturer, logistik och säljutveckling.

  Daniel arbetar idag som affärsrådgivare på VD-stödet som fokuserar på att hjälpa företagsägare och VD med professionell rådgivning för att klara de utmaningar som uppkommer i företagande. Daniel är utbildad i internationell marknadsföring och makroekonomi vid Hanken Svenska handelshögskolan och har en Master of Business Administration.

 • Rune Nordström, affärsutveckling och kommunikation

  Rune är en engagerad entreprenör och företagskonsult med en lång erfarenhet av företagsledning. Han har tidigare jobbat som VD, vice VD, kommunikationsdirektör, projektledare. Förutom sitt konsultarbete är Rune styrelseordförande vid kommunikationsbolaget Nowa Kommunikation. I dessa roller har Rune fått en bred erfarenhet av företagande och entreprenörskap.

  Som företagsrådgivare har Rune tidigare jobbat med bland annat frågor om ledning, styrning, kommunikation och strategi. Han besitter stor mängd kunskap och har flera expertområden, men ett urval är inom affärsutveckling, kommunikation och påverkan, och krishantering. Rune kan bistå med att hjälpa till att hantera de utmaningar som ställs på företagare i dessa tider. Det kan exempelvis handla om personalhantering, finansieringsfrågor och kommunikationsfrågor.

  Rune arbetar idag som företagskonsult på VD-stödet som fokuserar på att hjälpa företagsägare och VD med professionell rådgivning för att klara de utmaningar som uppkommer i företagande.

 • Jessica Welin-Berger

  Jessica Welin-Berger är certifierad Professionell Coach, frisör, egenföretagare och entreprenör. Som coach har hon sitt fokus på entreprenörskap, individ- och verksamhetsutveckling. Med katalyserande coaching hjälper hon individer och verksamheter att ta reda på vad man verkligen vill, att ta sig an förändringar, att våga ta nästa steg och därigenom utvecklas och växa.

  Jessica har också arbetat som frisör i 30 år både som egenföretagare och som delägare till en salong. I sin coaching drar hon därför också nytta av erfarenheterna både av att driva eget företag där man måste fatta alla beslut helt ensam, men också vad som krävs för att för att driva en verksamhet tillsammans med andra när viljorna och målsättningarna kanske spretar och man reagerar helt olika på utmaningar och beslut.

Kontakta oss

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Den här webbplatsen använder cookies för förbättra din användarupplevelse, för säkerhetsrutiner och för statistik. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till att cookies används. Mer information. Ok!